Velkommen til Ejby Skakklub - Læs seneste nyheder her.

Generalforsamling og Lynmesterskab


Ejby Skakklub har på årets generalforsamling skiftet ud i bestyrelsen, så er opdateret på bestyrelsessiden.

Blandt andet er Jørgen Jørgensen opgraderet fra kasserer til formand, og Chresten Anker Nielsen er valgt som ny kasserer. Nye bestyrelsesmedlemmer blev Tommy Bisgaard og Dennis Jespersen.

Som traditionen byder sig, blev der i forbindelse med generalforsamlingen ligeledes spillet om lynmesterskabet i klubben, og for andet år i træk, vandt Chresten denne, skarpt efterfulgt af Bent Bertram på 2. pladsen.

 

Ejby Open 2018


Gruppe 1 blev vundet af Kasper Larsen og Jacob Jensen efter at Andrew måtte trække sig tidligt fra turneringen, da han faldt og flækkede to ribben.

Gruppe 2 blev vundet af Ejgil Jensen og 2. pladsen gik til Ronn Rasmussen

Gruppe 3 blev en delt 1. plads mellem Ernst Kristiansen og Bent Lærke

 

Holdskak 2017 / 2018


1. Holdet vandt puljen og rykker dermed op i Fynsserien.

2. Holdet fik en fin placering, som nr. 3 midt i feltet.

 

Ejby Open V DR EMT.


Gruppe 1 blev vundet af Andrew Velarde med et ½ point mere end Chresten Nielsen

Gruppe 2 blev en delt 1. plads af Hans Ove Andersen og Arne B. Madsen

Gruppe 3 blev vundet af Kaare Veng Basse og 2 pladsen gik til Bjarne Andersen

Gruppe 4 blev en delt 1. plads til Jørgen Jørgensen og Carsten Wagner Sørensen

Gruppe 5 blev vundet af Ernst Kristiansen og 2. pladsen gik til Poul E. Pedersen

 

Sommeren er ovre, og en ny sæson banker på døren.


I løbet af sommeren har et par af klubbens spillere været ude og flytte lidt brikker i nogle af sommerens turneringer.

Andrew og Joachim har deltaget i Evans' sommerturnering i Vejle. At lidt også har sin ret bevidnes af Joachim, som deltog i 3 af runderne, hvorimod Andrew spillede 6 runder, hvilket indbragte ham en 2. plads i sin gruppe.

Chresten og Andrew deltog i Frems sommerturnering på Café Biografen i Odense, og for begge spillere gik det lidt op og ned, idet Andrew spillede sig til en 1., 2., 5. og en 7. plads, mens Chresten tog en 1. plads i gruppe 2 den ene uge og næste gang måtte se sig henvist til en 6. plads i gruppe 1.

Endvidere har Andrew og Poul deltaget i årets Lundeborg-turnering, hvor resultaterne var beskedne, men hyggen  som altid var stor.

 

Snart rykker brikkerne igen i Ejby Skakklub


Klubben mødtes som optakt til sæsonen med stor interesse ved "Ejby by Night", hvor man var tilstede med såvel almindelige brætter som et kæmpeskakbræt. Masser af børn, unge og gamle prøvede evnerne af mod nogle af klubbens garvede medlemmer, og flere viste endog særdeles gode evner for at kombinere de mange trækmuligheder. Mange gav udtryk for at de gerne ville prøve kræfter med sporten når sæsonen tager sin begyndelse, og det er de naturligvis mere end velkomne til.

Ejby Skakklub har forberedt et undervisnings og introduktionsforløb for nye medlemmer, og starter sæsonen tirsdag den 13. september kl. 19:00, hvor alle er velkomne, både unge og gamle, piger og drenge, øvede og nybegyndere. Man bestemmer hvor lange aftenerne bliver, idet man kan spille både korte og lange partier.

Klubben er hjemmehørende i fællessalen på Plejecenter Egebo, Anlægsvej 9, 5592 Ejby, hvor der er fremragende og trygge spilleforhold, i det centrale Ejby.

For nærmere oplysninger kontakt Andrew Velarde tlf. 2893 0932 eller Jørgen Jørgensen 2046 3129.

 

Sæsonstart sæson 2015/2016


Tirsdag den 8/9 kl. 19:00 indledes første klubaften i den nye sæson. Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi og deltage i klubbens aktiviteter, som de første 2 tirsdage fortrinsvis vil blive nogle uformelle hurtigskak turneringer.

Sæsonplanen er lagt og kan ses på linket i menuen, vi starter allerede den 3. aften op med seriøs turnering, hvor der naturligvis også er plads til alle som har lyst til at prøve med skakken.

Velkommen til ny sæson

Poul Jacobsen

 

Ejby Open 2014 
 


I aften spilles første af i alt 6 runder i året udgave af Ejby Open,  og det efter en turneringsform som ikke er brugt tidligere i klubbens historie. Deltagerne er fordelt  i 4 grupper, og skal møde hinanden 2 gange, så man får både de sorte og hvide brikker mod samme modstander, og dermed ikke kan påberåbe sig uheld fordi man har flest partier med sort. Opdelingen i mindre grupper sikrer også at der bliver mindre forskel på stærkeste og svageste spiller inden for de enkelte grupper, hvilket ellers er et udbredt fænomæn i turneringer med beskedet deltager antal.

Ejby Skakklub er repræsenteret med deltagere i alle grupper, hvem og hvor kan man se på nedenstående, hvor man også kan følge med i resultater og stillinger efterhånden som turneringen skrider fremad.

Alle Gruppetabeller kan tilgås direkte fra dette link.

Ejby Skakklub ønsker alle en god turnering.

 

Lagkageturnering 2014


Dette års udgave af Lagkageskakturneringen skulle vise sig at blive en organisatorisk udfordring, idet der tilmeldte sig 3 fremmede hold, fordelt med 1 i hver styrkegruppe. Suppleret med vore egne deltagere som talte nuværende og tidligere medlemmer + et par skakvenner fra Assens, betød det alt i alt 34 mand parate til at spille de traditionelle hurtigskakpartier, hvor der tænkes mere i spillets skønhed end ratingpoint.


Arrangørerne valgte at dele alle hold op i 2-mandshold, og uden at kende navnene på de deltagende spillere, placere dem i 4 forskellige kategorier.  På den måde kunne der sammensættes 3 grupper á 4 hold  og en gruppe med 5. Styrkemæssigt blev det i nogle tilfælde noget skævt på den måde, men deltagerne tog det heldigvis med godt humør, og tog de svære udfordringer op.

I stedet for 2 partier á 45 minutter blev der spillet 3 runder á 25 min pr. spiller pr. parti, og således kom alle hold til at møde hinanden, og turneringsformen kom så vidt jeg kunne vurdere til at fungere fint.  De traditionelle lagkager blev der naturligvis også tid til, i pausen mellem 1 og 2. runde, og det var tydeligt at de faldt i deltagernes smag, det vidnede antallet af tømte fade helt tydeligt om.

 


 

 

 

 

 

Fredericia Skakklub havde som den eneste tilmeldt et hold i A-rækken, og det endte med at man kunne se det berettigede heri da røgen efter sidste træk havde lagt sig.

Gruppe A
Fredericia 1      5,5 point
Ejby 1                 3,0
Evans 1              2,0
Middelfart 1    0,5

 

 

 

Gruppe B
Fredericia 2      5,5 point
Ejby 2                 4,0
Evans 2              2,5
Middelfart 2    0,0

 

 

 

 

 

Gruppe C
Fredericia 3      6,0 point
Ejby 3                 3,5
Evans 3              1,5
Middelfart 3    1,0

 

 

 

 

 

Gruppe D
Ejby 4                 4,5 point
Assens 1           4,0
Mix 1                  3,0
Mix 2                  2,5
Gl. Ejby              1,0
 

 

 

En efterfølgende evaluering siger klart at turneringen skal gentages næste år, efter det nye koncept. Dvs. der vil blive inviteret til en hurtigturnering for 2-mandshold, inddelt efter gennemsnits rating. Formålet skal stadig være en primært afslappet aften hvor det sociale og muntre er i højsædet.